برند
Branding Workshop Poster

یکی از مهمترین چالش های یک تیم دیزاین با سفارش دهنده، عدم هماهنگی میان استراتژی برند او با سلیقه و ایده هایش برای پروژه دیزاین است. از طرفی دیگر، ما هر روزه با دیزاین هایی مواجه ایم که بیش از آنکه به دنبال هدف اصلی دیزاین باشند، در تلاش برای فریب مخاطب هستند.

در دوره ی خلق برند و استراتژی دیزاین، مخاطب خود را افرادی در نظر گرفتیم که در تلاش برای ایجاد یک برند (شخصی یا تجاری) هستند و نیاز خود را در صرف یک لوگو یا تبلیغات مجازی می بینند. باید بدانیم فرآیند استراتژی دیزاین Strategy و برند، نه در زمان افتتاحیه و ارائه ی محصول بلکه در ابتدایی زمان آن، دقیقا زمانی که ایده ی خلق برند در ذهن ایجاد شده، آغاز می شود. 

دیزاین در ساده ترین تعریف خود، حل مسئله به شیوه ای خلاقه است. برای آنکه یک برند ساختارمند خلق شود، باید نیاز انسان امروز را سنجید و بر اساس آن، مفهوم سازی کرد. یک بوتیک با لباس هایی که در آن به فروش می رسد به هیچ عنوان برند محسوب نمی شود و با سفارش یک لوگو و کارت ویزیت به دیزاینر هم، به تبلیغات موثر دست نمی یابد. مخاطب باید احساس نیاز کند، باید متوجه شود که نیازش تنها به وسیله ی برند انحصاری برطرف می شود چرا که این برند است که او را متوجه نیازش کرده است. 

بر پایه این نیاز مخاطب، مفهومی  concept شکل می گیرد که بنیان یک برند خواهد بود. تمامی استراتژی ها و دیزاین از این مفهوم سرچشمه می گیرد. بدیهی است که اگر چنین مفهومی نباشد یا از جایی برداشته شده باشد، برند نیز در مراحل آتی نیز با مشکل روبرو خواهد بود. بر پایه ی مفهوم است که استراتژی اتفاق می افتد. استراتژی برند به شما می گوید چه نامی مناسب برند شماست، چه نوعی دیزاینی باید انجام شود، چه شیوه ی عملکردی اتفاق افتد که برند شما از دیگران متمایز باشد و مخاطب بتواند به راحتی آن را تشخیص دهد Brand recognition با آن ارتباط برقرار کند. 

برند

Branding, Strategy and Brand Identity Design

تطبیق نام برند و هویت بصری آن با مفهوم برند، از اقداماتی است که در استراتژی برند اتفاق می افتد. به عنوان مثال نام لادن نامی نیست که ارتباطی با یک کارخانه ی تولید روغن خوراکی داشته باشد. در نوع دیگر، گلستان نامی است که هم به چای و هم به منطقه ی کشت چای، ارجاع می دهد. در توضیح بیشتر، یک لوگو به تنهایی نمی تواند عامل تبلیغات و شهرت برند باشد، بلکه صرفا یک نشانه  Sign برای یا‌دآوری یا در خاطر سپردن است. استفاده درست از مجموعه دیزاین ها Brand Visual Identity اعم از انتخاب رنگ، موتیف، پتنرن و … در تمام ارکان برند مثل سربرگ، سایت، کارت ویزیت، لباس پرسنل، ست اداری، بسته بندی ها و… است که برند را در دهن مخاطب تثبیت می کند. 

تمامی فرآیند استراتژی برند، حاصل توافق سفارش دهنده با گروه دیزاین است، به شرط آنکه سفارش دهنده به قابلیت های دیزاین و همچنین مفهوم برند اش آگاهی داشته باشد. در این کارگاه ضمن شناخت ساختارهای برند و دیزاین، به نقد دو برند مهم خواهیم پرداخت.

طراحی برند توصیف می کند که چگونه یک برند انتخاب می کند تا هویت برند خود را به صورت بصری به عموم نشان دهد. هنگامی که در مورد طراحی برندینگ صحبت می شود، معمولاً به عناصر کلیدی برند مانند لوگو، طرح رنگ، تایپوگرافی و سایر اجزای طراحی اشاره دارد که باعث می شود یک برند از رقبا متمایز شود و برای مصرف کنندگان قابل تشخیص باشد.

علاوه بر این عناصر اصلی طراحی هویت برند، طراحی برندینگ همچنین به طور گسترده‌تری به نحوه انتخاب یک برند برای بیان خود در دنیای فیزیکی و دیجیتال اشاره دارد. چه در رسانه های اجتماعی، چه در فروشگاه های فیزیکی، یا حتی طراحی داخلی فضاهای اداری شرکت.

برای شرکت‌ها اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند که اطمینان حاصل کنند که طراحی برند آنها به طور مداوم در تمام این نقاط تماس منتقل می‌شود – اغلب با استفاده از دستورالعمل‌های برند – به منظور تقویت تصویر برند خود در ذهن مخاطبان خود، کمک به ایجاد تاثیر ماندگار و ایجاد ارتباطات عاطفی با آنها. نام تجاری.

درآمدی بر خلق برند و استراتژی دیزاین

کارگاخ دوساعته ی آنلاین | پنج شنبه ۲۸ دی ماه | ساعت ۱۵

برای ثبت نام ایمیل خود را برای ما ارسال کنید. 

حضور در این کارگاه رایگان و بدون پیش نیاز قبلی است. 

سرفصل های گفتگوی نخست 

دیزاین چیست؟

کشف نیازهای انسان امروز

مقدمه ای بر برندهای شخصی و تجاری

مفهوم سازی در خلق برند

کانسپت و استراتژی در خلق برند

هویت بصری و قابلیت های آن

برند